Reuni SMAN (1) Ciamis…. iklan di media cetak

Berikut adalah cuplikan gambar iklan tentang rencana kegiatan reuni alumni SMAN Ciamis yang dimuat di Harian Media Indonesia edisi 10 Juni 2009.

Image didapat dari album image facebook Kang Wawan Herawan, alumnus ’79…

iklan reuni di media indonesia 10 juni 2009

3 thoughts on “Reuni SMAN (1) Ciamis…. iklan di media cetak

  1. Kangge ka sadayana…
    ieu mah mung sakadar bagi-bagi informasi…
    Agenda utama reuni akbar teh nyatana silaturrahim… nya ari silaturrahim tea, paamprok jonghok, riung mungpulung nyambungkeun duduluran… nu tadina teu apal jeung saha, nya ngarah jadi apal jeung dulur… kitu manawi….
    Ari agenda tambahanna mah, nyaeta ngabentuk ikatan alumni tea, Ikatan Alumni SMAN 1 Ciamis, disingket ALUSMANIS… ari visi jeung misina kapayun mah, insya Allah hade pisan… geusan ngawangun hiji komunitas, anu ditujukeun jang ngadukung dunia pendidikan, khususna di Ciamis, wa bil khusus jang SMAN 1 Ciamis….
    Kitu manawi anu kasuhun.. mudah2an henteu bingung deui nya…. Dian-toss kasumpinganana….
    Wass…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s